Overslaan en naar de inhoud gaan
Gasflessenautomaat

Gasfles omruilen

Andere transacties: 

Kies de transactie ‘Omruilen’ op het startscherm

U bent in het bezit van een lege gasfles van Antargaz (gekocht in de Benelux) en u wilt hem graag ruilen voor een volle fles van hetzelfde type.

Een gasfles omruilen kan ook enkel als het type gasfles dat u wilt omruilen nog in voorraad is en zolang er een kamer in de automaat vrij is. Als er al te veel gasflessen werden ingeleverd en alle kamers bezet zijn, dan is omruilen niet mogelijk totdat de reeds ingeleverde flessen worden opgehaald. Als het type gasfles dat u wilt omruilen niet meer in voorraad is, is omruilen dus ook niet mogelijk totdat de voorraad wordt aangevuld.

De lege gasfles laat u achter in de automaat en u krijgt een volle in de plaats. U betaalt daarbij enkel voor de inhoud van de fles, het gas dus. Het waarborgbewijs dat u nog hebt van uw vorige aankoop blijft geldig.

Image

Bewijs/bevestiging van uw transactie

We kunnen geen factuur opmaken voor de aangekochte gasfles. U krijgt na aankoop wel een digitaal ticket dat dient als aankoopbewijs per e-mail opgestuurd. Als u geen e-mailadres opgeeft, kan het digitaal ticket niet automatisch naar u opgestuurd worden.

Heeft u bij uw omruiling geen e-mailadres opgegeven en dus geen digitaal ticket ontvangen? Bezorg ons de nodige info via info.nl@antargaz.com en dan kunnen wij het digitale ticket nog opzoeken en doorsturen.

  • klantgegevens met e-mailadres
  • welke transactie er uitgevoerd werd
  • het type gasfles
  • datum en uur van de transactie
  • locatie van de transactie
  • 4 laatste cijfers van de gebruikte pinpas

 

Aanbod bij de gasflessenautomaat

Het mogelijke aanbod gasflessen in onze automaten met meer info vindt u in ons aanbodoverzicht.

Prijzen

De actuele prijzen kunt u vinden in de prijslijst.  

Bij omruiling: u betaalt enkel voor het gas.

Image