Overslaan en naar de inhoud gaan
Je kent Antargaz nog niet?

Over Antargaz

Antargaz is de vooraanstaande energieleverancier in de Benelux en sinds 2019 ook in Duitsland.

In Nederland leveren we  propaan in gasflessen en in Nederland en Duitsland leveren we propaan in gastanks. Wij leveren de juiste energieoplossingen aan zowel particulieren (warm water, koken en verwarming) als aan bedrijven (industrie, agrarische sector, landbouw, horeca, bouw, wegenbouw etc.).

We zetten ons in het bijzonder in voor:

 • onze klanten: we bieden hoogwaardige producten en services tegen competitieve prijzen,
 • onze werknemers: met respect voor het individu, zonder discriminatie en met aandacht voor hun gezondheid,
 • onze leveranciers: rekening houdend met de belangen van ieder van hen, door duidelijkheid en respect voor eerlijke contractvoorwaarden.

Waar wij in geloven

Antargaz staat voor duidelijkheid. Wat moeilijk lijkt, maakt Antargaz begrijpelijk. Zo bouwt Antargaz aan een duurzame relatie met haar klanten, toeleveranciers, overheden en derden.

Bijvoorbeeld: wij trachten onze documenten zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk op te stellen en beantwoorden vragen met de hoogste urgentie mogelijk.

Antargaz staat voor zorgzaam. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid ons milieu krijgen absolute voorrang. Antargaz wil de energieleverancier zijn die je gemakkelijk kunt aanspreken op deze punten.

Bijvoorbeeld: Antargaz helpt je graag persoonlijk verder. Neem gerust contact met ons op wanneer iets niet duidelijk is.

Antargaz staat voor transparantie. Wat Antargaz niet makkelijker kan maken voor klanten, maken we wel zo inzichtelijk en duidelijk mogelijk.

Belangrijke waarden binnen Antargaz zijn: Passie, Authenticiteit, Transparantie, Happiness of plezier en Integriteit. Wij zetten deze waarden dagelijks voor al onze relaties in.

Tijdlijn

Wij hebben een jarenlange passie voor groei en innovatie in de energiemarkt. Ons bedrijf kent een historie sinds de jaren ’50, maar is in 2011 herboren onder de Antargaz-vlag.

2011 : Antargaz wordt een onderneming van de beursgenoteerde groep UGI, een wereldleider in de energiesector en in Europa actief in 17 landen.

2012 : Lancering van de nieuwe met propaan gevulde lichtgewicht gasfles : Calypso

2016: Uitbreiding flessengamma voor recreatie met lancering van de Cocoon en de Take5

2019 : Antargaz breidt door de overname van Hoes Errogas haar activiteiten verder uit in Nederland en nu ook in Duitsland onder de merknaam Antargaz – Hoes Errogas

2020 : Lancering van de 1ste gasflessenautomaten in Nederland

2020 : Uitbreiding van productgamma met de lancering van CO2-gecompenseerd gas

2024 : Lancering van de Cocoon met biopropaan

Enkele belangrijke punten over Antargaz

 • Wij zijn dé expert in propaangas in gastanks, en dat reeds voor meer dan 70 jaar
 • Gastanks kunnen zowel bovengronds, ondergronds of in netwerk geplaatst worden.
 • Technische knowhow en expertise in horeca, landbouw, industrie, MKB tot aan de particuliere klant.
 • We leveren een groot aanbod gasflessen gevuld met propaan. Afhankelijk van de toepassing hebben wij de juiste gasfles voor jou: thuis, voor je ontspanning of vakantie, of voor je professionele doeleinden. Mede kennen wij onze eindklanten en weten wat er speelt, omdat wij zelfs beschikken over een winkel & verkooppunt van gasflessen op onze thuisbasis in Nijmegen.
 • We beschikken in de Benelux en voor Duitsland over eigen tankwagens, klantenservice, planning, technische dienst en serviceteam. Een perfecte klantgerichte service van A tot Z onder 1 dak is dus gegarandeerd!
 • De uitstoot van alle gasflessen van minder dan 10kg van Antargaz wordt bovendien CO2-gecompenseerd aan de hand van certificaten en investeringen in groene projecten.

Dochteronderneming van UGI

Sinds 2011 is Antargaz dochteronderneming van UGI, een internationaal bedrijf voor energiedistributie en –diensten dat een goede service verschaft door het leveren van een assortiment van energieproducten. Wij zijn een vakkundige en betrouwbare dienstverlener die een uitstekende werkplek verschaft, onze gemeenschappen dient en onze beleggers meerwaarde biedt. Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van onze klanten, medewerkers, gemeenschappen en beleggers.

UGI is een familie van goed presterende bedrijven die, via haar businessunits:

 • Aardgas, vloeibare brandstoffen, elektriciteit en duurzame energie levert en op de markt brengt;
 • Overal in de Verenigde Staten en Europa propaan en butaan distribueert aan klanten in de detailhandel, woningen, bedrijven, industrie en tankstations;
 • Energieproducten en verwante diensten distribueert, opslaat, vervoert en op de markt brengt; en
 • Contractdiensten op het gebied van verwarming, ventilatie, airco, koeling en elektriciteit verschaft.

Ons succes is gebaseerd op een rijke traditie, een duidelijke visie en het harde werk van onze medewerkers van UGI, in alle locaties waar wij werkzaam zijn.

Vindt hier de missie, visie en waarden van onze UGI familie.

Dé agrarische partner van Antargaz
CZAV
Werken bij Antargaz
Vacatures en stageplaatsen