Overslaan en naar de inhoud gaan
Gasflessenautomaat

Gasfles inleveren

Andere transacties: 

Kies de transactie ‘Inleveren’ op het startscherm

Een gasfles inleveren kan zolang er een kamer in de automaat vrij is. Als er al te veel gasflessen werden ingeleverd is het mogelijk dat alle kamers bezet zijn. In dat geval is inleveren niet meer mogelijk totdat de ingeleverde flessen worden opgehaald.

  • Bij elke transactie die u uitvoert bij een van onze gasflessenautomaten, moet u uw e-mailadres opgeven. Zo kunnen wij u het digitaal ticket doorsturen.
  • Wanneer u een gasfles van Antargaz inlevert, komt u in aanmerking voor terugbetaling van de waarborg. Maar enkel als u een origineel waarborgkaart of waarborgdocument heeft. Wanneer uw transactie bij de gasflessenautomaat afgerond is, krijgt u een e-mail met daarin verdere instructies.
  • U krijgt een link die u naar een webformulier stuurt. Dat formulier is uw aanvraag tot terugbetaling van de waarborg en dient u dus volledig in te vullen met uw persoonlijke gegevens en informatie over uw eerste aankoop van de gasfles in kwestie. Hou er rekening mee dat het webformulier slechts één keer verzonden kan worden. Controleer dus zeker al uw gegevens zorgvuldig voor u op de verzendknop klikt.
  • Na ontvangst van uw gegevens zal men contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.

Wanneer de transactie geverifieerd is, zullen wij u het waarborgbedrag binnen 30 dagen overmaken op het door u doorgegeven bankrekeningnummer.

Enkel gasflessen van het merk Antargaz kunnen in onze gasflessenautomaat ingeleverd worden.

Image

Aanbod bij de gasflessenautomaat

Het mogelijke aanbod gasflessen in onze automaten met meer info vindt u in ons aanbodoverzicht.