Overslaan en naar de inhoud gaan
Een unieke manier van gasflessen kopen!

De gasflessenautomaat

De gasflessenautomaten van Antargaz

Antargaz biedt sinds 2020 een nieuwe manier van flessengas kopen, omruilen en inleveren aan in Nederland en België: de gasflessenautomaat. Deze unieke oplossing is 7 dagen op 7 beschikbaar en gevuld met onze populairste gasflessen voor vrijetijdsgebruik.
Gasprijzen kunnen, afhankelijk van de locatiekosten, tijden en acties, gering variëren t.o.v. onze gangbare adviesprijzen.

  • Verschillende automaten in Nederland en België
  • 24/7 beschikbaar
  • Onze populairste gasflessen
  • Kopen, omruilen en inleveren met teruggave waarborg
Welke stappen volgen?

Gebruiksinstructies

Hoe werkt de gasflessenautomaat van Antargaz?

We kennen allemaal de broodautomaat, drankautomaat en snackautomaat. Bij gasflessenautomaat koopt u een gasfles net zoals u bij een broodautomaat een brood zou kopen. U kiest de gewenste fles, betaalt met je debet- of kredietkaart, wacht tot een deurtje opengaat en dan neemt u de gasfles uit de automaat. Maar dat is niet alles. U kunt een gasfles kopen, maar ook een (lege) gasfles omruilen tegen een volle gasfles van hetzelfde type of een gasfles inleveren. Wanneer u aan de automaat komt, moet u als eerste een van die drie transacties kiezen.

Het aanbod kan variëren per gasflessenautomaat. In de Nederlandse automaten kunt u de propaangasflessen met een inhoud van 5 tot 10,5 kg gas tegenkomen. Dan gaat het over de Take5, Calypso en de lichtgrijze PN10 en PK10. Meer uitleg over het aanbod in onze gasflessenautomaten vindt u in ons aanbodoverzicht. Niet elk van die gasflessen is dus beschikbaar in elke gasflessenautomaat. Als u via onze website zoekt naar een verkooppunt en filtert op uw gewenste gasfles, zal u ook enkel verkooppunten of gasflessenautomaten te zien krijgen die die gasfles ook aanbieden.

Image

Momenteel is er een gasflesautomaat beschikbaar op volgende plaatsen: 

Tango Almere
Omroepweg 2
1324 KV Almere
 

Antargaz - Hoes - Errogas
Roggeweg 7-9
6534 AH Nijmegen
 

Shell Station Lange Amerikaweg
Lange Amerikaweg 66
7332 BR Apeldoorn
 

Tankstation & Carwash Oosterveen
Groensloseweg 22
7151 HW Eibergen
 

Er kunnen in de toekomst nog automaten bijkomen.

Image
Het vertrouwde waarborgsysteem van Antargaz

Krijgt u een waarborgkaart bij een gasflessenautomaat?

De lancering van onze eerste gasflessenautomaat

 

 

Zoek hieronder naar verkooppunten in uw buurt. De gasflessenautomaat herkent u aan het woord 'gasflessenautomaat' in de naam!