Overslaan en naar de inhoud gaan
Gasflessenautomaat

Een gasfles kopen

Andere transacties: 

Kies de transactie ‘Kopen’ op het startscherm

Een gasfles kopen kan zolang de gasfles die u wenst in voorraad is. De automaat zal aangeven welke flessen uitverkocht zijn. Is uw gewenste gasfles niet meer in voorraad? Dan kunt u nog voor een andere gasfles kiezen of later nog eens terugkomen. De voorraad wordt regelmatig aangevuld.

Koopt u voor het eerst een gasfles van Antargaz? Net zoals wanneer u voor het eerst een gasfles haalt bij een klassiek verkooppunt, betaalt u naast de prijs van het gas ook een waarborg voor de gasfles. Antargaz blijft eigenaar van haar gasflessen. Dus u koopt enkel het gas en leent de gasfles en geeft daarvoor een waarborgsom aan Antargaz.

Om later uw waarborgsom terug te kunnen krijgen, moet u het digitaal ticket dat u per e-mail opgestuurd werd goed bewaren. Dat vervangt de klassieke waarborgkaart die u bij een gasflessenverkooppunt met de fles meekrijgt. Ontdek alles over ons waarborgsysteem.

Image

Bewijs/bevestiging van uw transactie

We kunnen geen factuur opmaken voor de aangekochte gasfles. U krijgt na aankoop wel een digitaal ticket dat dient als aankoopbewijs, maar ook als waarborgbewijs, per e-mail opgestuurd. Als u geen e-mailadres opgeeft, kan het digitaal ticket niet automatisch naar u opgestuurd worden.

Heeft u bij uw aankoop geen e-mailadres opgegeven en dus geen digitaal ticket ontvangen? Bezorg ons de nodige info en dan kunnen wij het digitale ticket nog opzoeken en doorsturen.

  • klantgegevens met e-mailadres
  • welke transactie er uitgevoerd werd
  • het type gasfles
  • datum en uur van de transactie
  • locatie van de transactie
  • 4 laatste cijfers van de gebruikte pinpas

 

Aanbod bij de gasflessenautomaat

Het mogelijke aanbod gasflessen in onze automaten met meer info vindt u in ons aanbodoverzicht.

Prijzen

De actuele prijzen kunt u vinden in de prijslijst.

Bij aankoop nieuwe gasfles: u betaalt voor het gas en de waarborg.

Image