Overslaan en naar de inhoud gaan

Veelgestelde vragen

Go back
Gas in tanks

Gas in een tank, hoe werkt dat?

Propaangas kan worden bewaard in een bovengrondse of ondergrondse Antargaz propaantank, die wij in overleg op je locatie kunnen plaatsen en installeren.

De verwarmingsketel en/of gasinstallatie wordt verbonden met deze tank, net zoals deze verbonden zouden zijn met het aardgasnetwerk. Je merkt dus geen verschil. Zelfs een toekomstige ombouw naar aardgas van de gasketel of installatie is mogelijk indien je hier bij de aanschaf op let, in samenspraak met je leverancier/installateur. Ook combinaties met de nieuwste duurzame ketels en installaties behoren tot de mogelijkheden.

In overleg met Antargaz bespreken wij geheel vrijblijvend ter plaatse de mogelijkheden, waarbij Antargaz de gehele buiteninstallatie voor haar rekening kan nemen en jou en je leverancier/installateur deskundig kan adviseren over je binneninstallatie(s).

Ook het onderhoud en de inspecties van je gehele propaan-buiteninstallatie kunnen wij geheel voor je verzorgen. Daarnaast heeft propaangas nog het voordeel dat er geen risico is op bodemverontreiniging in het geval van een onverhoopte lekkage, alhoewel de Antargaz propaantanks onder een streng onderhouds- en inspectieprogramma vallen. Wel zo’n veilig en vertrouwd idee.

Net zoals bij aardgas kan Antargaz zorgdragen voor een systematische bevoorrading waardoor je geen omkijken hebt naar de inhoud van de propaantank. In combinatie met gespreide betaling voorkom je ook het betalen van grotere energiekosten ineens en heb je een perfect overzicht over je energiebudget. Zelfs digitale facturatie behoort tot de mogelijkheden ter bevordering van het totaaloverzicht.

Informeer geheel vrijblijvend bij Antargaz naar alle mogelijkheden. Met meer dan 50 jaar ervaring in Nederland dé energiespecialist tot je dienst!