Overslaan en naar de inhoud gaan

Vind een verkooppunt voor gasflessen in uw buurt

Vul hieronder uw postcode of gemeente en vind in één klik alle Antargaz-dealers in uw buurt. Kies ‘zoeken op gasfles’ om een of meerdere gasfles(sen) te selecteren. Dan krijgt u enkel die verkooppunten te zien die de gasfles(sen) in kwestie ook verkopen.

Een gasfles kopen in de buurt

De gasflessen van Antargaz worden verkocht in verkooppunten over heel Nederland, alsook in België en Luxemburg. Binnen de Benelux zult u dus steeds een dealer vinden. Op antargaz.nl is het enkel mogelijk om een verkooppunt te zoeken in Nederland. Zoekt u er een in België, gaat u naar antargaz.be. Zoekt u er een in Luxemburg, gaat u naar antargaz.lu.

Kan ik zoeken naar een specifieke gasfles?

Klik op ‘zoeken op gasfles’ en selecteer de gasfles(sen) van uw keuze. Dan krijgt u alleen die dealers te zien die de gekozen gasfles(sen) ook aanbieden.

Hoe herken ik een gasflessenautomaat in mijn zoekresultaten?

Als er in uw regio een gasflessenautomaat staat, zal die in uw zoekresultaten verschijnen met een groen 24/7-icoontje ernaast. Een gasfles kopen, omruilen of zelfs inleveren kunt u bij een gasflessenautomaat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Wat is de juiste gasfles voor mij?

Weet u nog niet welke gasfles u precies nodig heeft? Ga naar ‘Gas in flessen’ en gebruik onze flessenkiezer om te bepalen welke gasfles geschikt is voor uw toepassing.

Image

Waar kan ik een gasfles inleveren?

Laat uw gasfles na gebruik niet verkommeren in de achtertuin. Bij elk Antargaz-verkooppunt kunt u uw (lege) gasfles ook weer inleveren.

Heeft die sowieso nog propaangas nodig en is uw gasfles leeg? U kunt een lege gasfles gewoon omruilen voor een volle. Dan betaalt u geen waarborg, maar enkel en alleen voor het propaan dat in de fles zit.

Image

Waar kan ik mijn gasfles vullen?

Het is verboden om een Antargaz-gasfles zelf te (laten) vullen. Wij werken met een waarborgsysteem. U betaalt bij aankoop van een nieuwe gasfles een waarborg voor de fles zelf en u betaalt uiteraard voor het gas in die fles. Een Antargaz-gasfles blijft te allen tijde de eigendom van Antargaz.

Bij het inleveren van een lege gasfles, krijgt u niet automatisch statiegeld voor die fles. U dient uw waarborgbewijs (meestal in de vorm van een plastic kaart) samen met de fles af te geven bij een van de Antargaz-verkooppunten. Is de gasfles in goede staat en vergezeld van een geldig waarborgbewijs, dan krijgt u uw waarborg terug.

Heeft u een lege gasfles en heeft u opnieuw een volle nodig, dan kunt u de lege gasfles bij een Antargaz-verkooppunt omruilen voor een vol exemplaar van hetzelfde type.

Antargaz gaat voor duurzaam!

Wij compenseren de uitstoot van koolstofdioxide van onze propaangasflessen met een inhoud van minder dan 10 kg. Dat zijn onze Take5 en Calypso! Ontdek hoe dat precies in zijn werk gaat. Nog beter: biopropaan! Onze Cocoon is gevuld met biopropaan, de hernieuwbare variant van propaan.