Overslaan en naar de inhoud gaan
Vacature

CV-monteur

Ter ondersteuning van onze technische activiteiten zijn wij op korte termijn op zoek naar een CV-monteur. 

Voor het verrichten van gastechnische installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan cv-ketels en propaangasinstallaties in de regio Nijmegen e.o.

  • Ervaring als servicemonteur inzake onderhoud en storingsopvolging betreffende cv-ketels is vereist; inzake aanleg en installatie gewenst. Kennis van industriële heaters is een aanbeveling.
  • Een gedegen interne propaangas-opleiding wordt u aangeboden waaronder de aanleg, onderhoud en storingsopvolging van heaters, geisers, haarden, branders, leidingsystemen, installaties en tanks.

Het betreft een verantwoordelijke en zelfstandige functie met een gevarieerd werkterrein binnen het technische team van een gerenommeerd propaangasbedrijf. U werkt met gevaarlijke stoffen (brandbaar propaangas). U maakt en plant uw afspraken in veel gevallen zelfstandig in overleg met onze klanten in. Daarnaast draait u mee in een periodieke storingsdienst.

Ons bedrijf biedt u een collegiale werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Schriftelijke sollicitaties, met daarin uitvoerige opgave van uw werkervaring, kunt u richten aan de directie.

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Zie hieronder onze contactgegevens of bel met onze Technische Dienst en vraag naar dhr. Paul Janssen.

Over Antargaz: Antargaz is in Nederland de grootste leverancier van propaangas in bulk aan klanten in de industrie, de agrarische- en recreatiesector en aan particulieren. Ook levert Antargaz in Duitsland propaangas in bulk. Tenslotte levert Antargaz ook in Nederland landelijk flessengas.

Antargaz heeft zusterbedrijven in Frankrijk, België en Luxemburg die ook onder de naam Antargaz propaangas in bulk en flessen leveren. Daarnaast levert Antargaz in België en Frankrijk ook aardgas.

Antargaz maakt deel uit van de UGI Corporation (www.ugicorp.com). UGI levert o.a. in 17 Europese landen onder diverse handelsnamen LPG-producten aan bedrijven en particulieren.

E-mail: 

Tel.: 

  • 024 - 354 05 64