Overslaan en naar de inhoud gaan
De mooiste momenten beginnen rond een goede fles

Maak kennis met onze Cocoon

ECOLOGISCH & DUURZAAM

Met de Cocoon doet u een duurzame aankoop. De fles is gemaakt van composietmaterialen met een interne stalen fles en kan dus tegen een stootje. Gebruik hem tijdens de zomer voor uw gasbarbecue, tijdens de winter voor een terrasverwarmer en volgend jaar op de camping voor uw mobiele douche! Het propaangas dat gebruikt wordt voor de Cocoon staat garant voor een zeer propere verbranding. Daardoor zullen uw toestellen langer en efficiënter werken. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot van het propaangas gecompenseerd.

Image

MODERNE & VEILIGE SNELKOPPELING

U wil geen tijd verliezen met het aansluiten van de drukregelaar op uw gasfles? Kies dan voor de Cocoon met zijn moderne Clip-On snelkoppeling. Gewoon vastklikken, het kraantje opendraaien … en u kan genieten!
De Clip-On is naast gemakkelijk ook veilig: u kan hem niet verwijderen terwijl de kraan openstaat; u hoort een duidelijke “KLIK” om u te vertellen dat hij vergrendeld is; …
P.S.: wist u dat de Clip-On ook bruikbaar is op de populaire Calypso gasfles van Antargaz?

Image

LICHT, COMPACT & PRAKTISCH

Geen gezeul met zware stalen gasflessen met meer gas dan u nodig heeft! Dankzij zijn composietjasje weegt de Cocoon in totaal amper 10,8 kilogram, waarvan 5 kilogram propaan is. Hij is ook uiterst compact, met een grondoppervlakte van 30 centimeter op 30 centimeter en 36 centimeter hoog. En om het u nog eenvoudiger te maken, hebben we er twee grote handvaten in geïntegreerd. Zo neemt u de Cocoon overal mee naartoe, zonder gedoe!

Image

Waar is de Cocoon te koop?

---

Antargaz BV

Antargaz biedt in Nederland propaan in tanks en in flessen aan. De toepassingen zijn eindeloos.

Volg ons op sociale media