Overslaan en naar de inhoud gaan
De mooiste momenten beginnen rond een goede fles

Maak kennis met onze Cocoon

ECOLOGISCH & DUURZAAM

Met de Cocoon doet u een duurzame aankoop. De fles is gemaakt van composietmaterialen met een interne stalen fles en kan dus tegen een stootje. Gebruik hem tijdens de zomer voor uw gasbarbecue, tijdens de winter voor een terrasverwarmer en volgend jaar op de camping voor uw mobiele douche! Bovendien is de Cocoon gevuld met hernieuwbaar gas (biogas). Het staat garant voor een zeer propere verbranding, waardoor uw toestellen langer en efficiënter zullen werken, en het stoot nog minder CO2 uit dan fossiel propaangas. 

Wat is hernieuwbaar gas?

Biopropaan (of bio-LPG) en rDME (renewable Dimethyl Ether) zijn een paar voorbeelden van bio- of hernieuwbaar vloeibaar gas (liquefied renewable gas). De chemische samenstelling van biogas is nagenoeg identiek aan die van fossiel propaan. Biogas is alleen niet fossiel, maar hernieuwbaar. Het verschil zit hem m.a.w. in de herkomst. Biogas wordt geproduceerd uit een mix van afvalstromen uit de voedingsindustrie en hernieuwbare plantaardige oliën. Daardoor vermindert de uitstoot aan koolstofdioxide met tot wel 80%. Zo stappen wij mee in de decarbonisatie van onze maatschappij.

Image

MODERNE & VEILIGE SNELKOPPELING

U wil geen tijd verliezen met het aansluiten van de drukregelaar op uw gasfles? Kies dan voor de Cocoon met zijn moderne Clip-On snelkoppeling. Gewoon vastklikken, het kraantje opendraaien … en u kan genieten!
De Clip-On is naast gemakkelijk ook veilig: u kan hem niet verwijderen terwijl de kraan openstaat; u hoort een duidelijke “KLIK” om u te vertellen dat hij vergrendeld is; …
P.S.: wist u dat de Clip-On ook bruikbaar is op de populaire Calypso gasfles van Antargaz?

Image

LICHT, COMPACT & PRAKTISCH

Geen gezeul met zware stalen gasflessen met meer gas dan u nodig heeft! Dankzij zijn composietjasje weegt de Cocoon in totaal amper 10,8 kilogram, waarvan 5 kilogram propaan is. Hij is ook uiterst compact, met een grondoppervlakte van 30 centimeter op 30 centimeter en 36 centimeter hoog. En om het u nog eenvoudiger te maken, hebben we er twee grote handvaten in geïntegreerd. Zo neemt u de Cocoon overal mee naartoe, zonder gedoe!

Image

Waar is de Cocoon te koop?

---

Antargaz BV

Antargaz biedt in Nederland propaan in tanks en in flessen aan. De toepassingen zijn eindeloos.

Volg ons op sociale media