Overslaan en naar de inhoud gaan

Antargaz continuïteitsplan ten tijde van COVID-19

Beste Klant, 
 

In deze uitzonderlijke periode wil Antargaz haar klanten/relaties erop wijzen dat de maatregelen die genomen werden door de directie van Antargaz, naar aanleiding van de aanbevelingen door de verschillende overheden in België, Luxemburg en Nederland, een mogelijke impact kunnen hebben op de dienstverlening. We blijven streven naar een optimale service voor onze klanten, maar de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, hun families, onze partners en klanten zijn onze eerste prioriteit.

 

De operationele activiteiten met betrekking tot levering van gas en plaatsingen van tanken worden voortgezet, evenals de dringende technische interventies. Gelieve er wel rekening mee te houden dat sommige van deze activiteiten vertraging zouden kunnen oplopen, zeker indien onze organisatie zou getroffen worden door medewerkers die noodgedwongen thuis moeten blijven, verplichte wettelijke beperkingen of wegens overmacht. We willen u daarenboven met aandrang verzoeken om tijdens deze activiteiten het fysiek contact met onze medewerkers te vermijden en afstand te houden. Dit ter bescherming van onze klanten en onze medewerkers.

 

Onze medewerkers op kantoor werden aangeraden om zoveel mogelijk van thuis te werken. De bezetting in onze kantoren is dus minimaal. Wij vragen u dan ook om uw bestellingen maximaal te laten verlopen via ons klantenportaal MijnAntargaz of via mail. Dat zijn ook de meest aangewezen manieren van communiceren voor vragen en/of opmerkingen. Bezoeken om commerciële redenen willen we eveneens vermijden en vervangen door communicatie via e-mail om zo het risico op de ongewenste overdracht van het virus te elimineren. 

Laten we samen waakzaam en voorzichtig blijven zodat de situatie zich snel weer normaliseert. Ondertussen volgen we de aanbevelingen van de overheid op de voet op. 

 

Wij wensen u allen veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke tijden.

Met vriendelijke groeten, 

Uw Antargaz team