Overslaan en naar de inhoud gaan

Propaangas voor hotels, restaurants, sauna's en wellness

Hotels, restaurants, sauna's en welnesscentra gebruiken het propaangas van Antargaz omdat het veilig, betrouwbaar en een flexibele energiebron is.

Als u een zaak runt, hebt u een betrouwbare energiebron nodig voor veel verschillende toepassingen, waaronder centrale verwarming, koken, warm water, zwembaden en airconditioning. Met propaangas kunt u profiteren van een betrouwbare energievoorziening voor al deze toepassingen, zelfs in de meest afgelegen gebieden.

Propaangas kan u ook helpen uw impact op het milieu te verminderen, omdat het weinig CO₂ uitstoot, een laag zwavelgehalte heeft en geen deeltjes produceert die luchtvervuiling kunnen veroorzaken.

Verwarming en warm water

Een constante toevoer van verwarming en warm water is essentieel voor uw klanten om van hun verblijf in uw etablissement te genieten. De warmte die wordt geproduceerd door propaangas is onmiddellijk beschikbaar en kan overal worden gebruikt voor comfortabele verwarming en warm water.

Keuken

De perfecte bereiding van voedsel is een essentieel ingrediënt voor een goede restauratie en door gas te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw klanten profiteren van maaltijden bereid met flexibele en schone energie.

Koks kiezen propaan voor zijn:

  • Snelheid

Het zorgt voor onmiddellijke warmte bij ontsteking, zonder een opwarmperiode te hoeven doorlopen.

  • Gemak van controle

Het produceert onmiddellijke warmte, stelt u in staat om de instelling onmiddellijk te wijzigen en verspreidt de warmte breder over de bodem van uw kookpotten.

  • Properheid

Het brandt efficiënt en laat geen sporen achter op uw kookpotten, waardoor afwassen gemakkelijker worden.

Airconditioning

Er verschijnen voortdurend nieuwe toepassingen die functioneren met propaangas. Tegenwoordig kan propaangas worden beschouwd als uiterst efficiënt voor nieuwe airconditioningsystemen.

Zwembaden

Gas is ideaal voor het verwarmen van water in zwembaden en spa's, zowel binnen als buiten. Propaan stelt u in staat om te allen tijde de ideale temperatuur te garanderen, zelfs tijdens de koudste wintermaanden.

Terrasverwarmers

Terrasverwarming wordt steeds populairder. Het verhoogt niet alleen het aantal klanten dat buiten kan worden bediend, maar het verbetert ook het aanbod dat u aan uw klanten kunt doen door u het koele seizoen toe te voegen.

Standby-generatoren

Standby-generatoren op propaangas kunnen gebruikt ingezet in geval van nood en voorzien u van de nodige elektriciteit.

Buitenkeukens

Dankzij de mobiele en flexibele eigenschappen van propaangas kan deze energie gebruikt worden voor uw buitenkeuken. 

Muggenverdelger

Een door propaan aangedreven muggenverdelger kan een insectenprobleem sterk verminderen. Dit apparaat wordt steeds populairder en is geschikt voor de patio's en buitenruimtes (rond zwembaden of vijvers) waar het gebruik van alternatieve energiebronnen beperkt is.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak met de Antargaz energieadviseur.
Afspraak maken