Overslaan en naar de inhoud gaan

Propaangas voor de agrarische sector

Propaangas van Antargaz heeft veel toepassingen in de landbouw. Het wordt in bulk in tanks geleverd en is zelfs in de meest afgelegen gebieden verkrijgbaar.

Drogen van gewassen

Propaangas is een schone brandstof die volledig verbrandt, waardoor er minder risico is op gewasverbranding, binnendringen van water of verbrandingsresten. Tevens bespaart u op onderhoud daar er geen roetvorming ontstaat en verlengt u hierdoor de levensduur van uw apparatuur. Omdat een gasoplossing perfect is te combineren met ventilatiesystemen kunt u uw droogkamerklimaat prima afstemmen en automatiseren. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied adviseren wij u graag naar de mogelijkheden.

Gas is een schone brandstof die volledig verbrandt, waardoor er minder risico is op graanverbranding, binnendringen van water of verbrandingsresten. Tevens bespaart u op onderhoud daar er geen roetvorming ontstaat en hierdoor verlengt u de levensduur van uw apparatuur.

Pluimveehouderij

Voor pluimveehouderij is propaangas de ideale vorm van energie. Met propaangas kunt u zorgen voor een aanhoudende temperatuur die een snellere groei en een nog regelmatiger verenkleed bevordert. Een propaangasinstallatie wordt steeds geplaatst in functie van uw behoeften en kan indien nodig worden aangepast. 

Varkenshouderij

Propaangasstralers hebben een hoge werkingssnelheid en zijn daarom bijzonder geschikt voor speenplaatsen waar biggen kunnen profiteren van de warmte die ze nodig hebben. Ze kunnen ook worden gebruikt om achtergrondverwarming te bieden voor varkensstallen voor opfokken of vetmesten, evenals een energiebron voor mobiele varkensfokkerijen.

Onkruidbestrijding met propaan

In een tijd waar bestrijdingsmiddelen in een steeds kwader daglicht komen te staan en de klant meer en meer kiest voor eerlijke gezonde producten zonder milieuvervuiling, is het onkruidbranden met propaan de perfecte oplossing om hier aan te voldoen. U kan kiezen voor bestrijden op kleine schaal met behulp van propaangasflessen, tot professionele installaties met mobiele tanks van Antargaz. Informeer bij onze specialisten naar de mogelijkheden.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak met de Antargaz energieadviseur.
Afspraak maken