Veelzijdig propaangas

Gas, thuis en buitenshuis. Ook zonder aardgasaansluiting

Propaan van Antargaz is bijzonder veelzijdig. Je kunt dankzij propaangas in een propaantank of propaanfles van de voordelen genieten van gas, binnen of buiten, waar je maar bent. Een ideale oplossing wanneer er geen aardgas beschikbaar is in de straat, of gewoon handig en mobiel voor als je onderweg bent of gedurende je vrijetijd of op vakantie.

  • Koken: gasfornuis, gasbarbecue of buitenkeuken
  • Verwarming en warm water: cv-ketels, boilers en vlameffecthaarden en mobiele gaskachels of warmtestralers
  • Buitentoepassingen: terrasverwarmer, sfeerkachels, onkruidbranden en zelfs een buitendouche is mogelijk!

Een milieuvriendelijkere energie

Propaan is bovendien een relatief zeer milieuvriendelijke gasvormige energie die schoon verbrandt en de lucht amper verontreinigt:

  • Weinig CO2-uitstoot
  • Een laag zwavelgehalte
  • Geen fijnstof deeltjes

Daarnaast kunnen de nieuwste en zuinigste gastoestellen ook worden geleverd in een propaanversie!

Een slimme keuze gericht op de toekomst

De wereldwijde gasreserves zijn enorm. Gerenommeerde studies verwachten dat gas zelfs in 2060 nog voor minimaal 15% zal bijdragen in de wereldwijde primaire energiebehoefte. Dus kiezen voor een energieoplossing op gas is een verstandige keuze met de juiste balans tussen het milieu, de beschikbare energieopties en de energietransitie naar een volledig duurzame wereld!

Daarnaast zijn de moderne propaantoestellen eenvoudig om te bouwen om te kunnen werken op aardgas. Informeer hier naar bij aanschaf van een nieuw propaangastoestel. Komt er dan in de toekomst alsnog aardgas in de straat, ben je ook klaar om over te schakelen.

Meer over propaantanks van Antargaz.
Meer over gasflessen van Antargaz.