Calypso - 8 kg propaangas

Weg met de oude lichtgewicht gasfles!

Kies voor Calypso, de nieuwe generatie lichtgewicht gasfles met een aantrekkelijke adviesverkoopprijs !

Ideaal thuis voor de barbecue, terrasverwarmer, buitendouche, onkruidbrander of wanneer je rondreist of kampeert.

 

Bestel de Calypso fles online!

Kies voor gemak en laat de Calypso thuis afleveren

Een gasfles kopen bij een dealer?

Vind een Antargaz dealer in de buurt

Nuttige informatie:

  • De Calypso blijft eigendom van Antargaz en wordt tegen een waarborgbedrag uitgegeven. Dit waarborgbedrag krijg je volledig terug indien wij de Calypso van je retour krijgen. Zie onze waarborgregeling voor het Calypso waarborgbedrag met alle bijbehorende voordelen.
  • De Calypso is ongeschikt om direct onder een brandende barbecue te plaatsen (zie ook de afbeelding hierboven), of op plaatsen waar de Calypso warmer kan worden dan 50 graden Celcius.

 

Lekker koken met Calypso: Ontdek onze heerlijke recepten

De aansluiting van de Calypso: zo eenvoudig!

Download hier de Calypso Informatiebrochure

Verrassend licht gewicht

Een gevulde Calypso weegt in totaal slechts 13kg en bevat 8kg propaan. Je hoeft dus niet langer te zeulen met zware flessen. Met de handgrepen aan de onder- èn bovenkant tilt iedereen de Calypso gasfles zonder probleem.

top

Altijd een dealer in de buurt

Op meer dan 1.000 verkooppunten in de hele Benelux kun je een lege Calypso inwisselen. Handig wanneer je onderweg bent. Vind een Antargaz-dealer in de buurt!

top

Met één blik zicht op de voorraad

Het gaspeil in de fles kun je makkelijk aflezen. Zo word je nooit verrast door een tekort.

top

Handig formaat

De Calypso is 50,5 cm hoog en heeft een diameter van 30,6 cm. De Calypso gasfles past dus in bijna elke flessenkast.

top

Makkelijke snelkoppeling

Je kunt de drukregelaar makkelijk aansluiten dankzij een handig kliksysteem (snelkoppeling). Na verwijderen sluit de snelkoppeling zich automatisch weer!

Met dit systeem sluit je de fles gemakkelijk aan, zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap. Bovendien zijn er geen risico’s meer op ongelukken, dankzij de dubbele inwendige automatische afsluiter. Veiligheid gegarandeerd met kinderen in de buurt! Bijpassende drukregelaars of adapters* zijn verkrijgbaar zodat de fles gebruikt kan worden voor elk gewenste toepassing gedurende de dag!

*Een adapter is geen drukregelaar maar een verloopstuk naar de gangbare 21.7 buitendraad. Hierdoor ben je in de gelegenheid om jouw eigen afgestemde drukregelaar aan te sluiten op deze adapter en daarmee toch te genieten van het makkelijke snelkoppelingssysteem.

top

Veilig

Een stevige verpakking beschermt het gasreservoir tegen schokken. Vocht of water kunnen het reservoir ook niet aantasten: de bodem van de gasfles laat water en lucht door.

Dankzij het innovatieve kliksysteem middels de snelkoppeling kan de gastoevoer alleen worden geopend als de drukregelaar is aangesloten. Gebruik je de Calypso in je caravan of op de boot, of heb je een speciale drukregelaar nodig, dan kun je ook makkelijk een adapter* aansluiten met hetzelfde kliksysteem.

* Een adapter is geen drukregelaar maar een verloopstuk naar 21.7 buitendraad.

top

Een duurzame keuze

Wanneer propaan verbrandt, komen er weinig schadelijke stoffen vrij. Dat is niet alleen beter voor het milieu: zonder roet gaat je toestel ook langer mee. Tevens komt er in tegenstelling tot het verbranden van hout en/of kolen minder fijnstof vrij. Dus beter voor je gezondheid.

Een kunststof gasfles is bovendien minder belastend voor het milieu dan een traditionele, stalen propaanfles. Door het lagere gewicht bespaar je energie bij transport. Bovendien is kunststof een duurzaam materiaal, waardoor een gasfles vaker wordt hergebruikt.

top