Het propaangasnetwerk van Antargaz

Dankzij het innovatieve gasnetwerk van Antargaz kan iedereen elke dag het comfort van gas ervaren.

Bedrijven_tank2.jpg

Bedrijven op bedrijfsparken die niet aangesloten zijn op het aardgasnetwerk en waarbij de ruimte voor een gastank per bedrijf niet aanwezig is, kunnen met een propaangasnetwerk toch genieten van alle voordelen van propaangas. Ook voor uw grote projecten heeft Antargaz geschikte propaangastanks, onder of boven de grond. Voor elk project biedt Antargaz u een oplossing, aangepast aan uw energiebehoefte. In meerdere bedrijven kunnen de bewoners zo comfortabel en veilig met gas verwarmen en koken. De gebruikers merken bovendien geen verschil met een aardgasaansluiting en kunnen toch genieten van een schone en betrouwbare energiebron. Het verbruik van elk bedrijf wordt bovendien met aparte meters bijgehouden.
 

Waarom kiezen voor een propaangasnetwerk?

 • Genieten van het comfort van gas zonder aansluiting op het aardgasnetwerk. Propaangas biedt dezelfde mogelijkheden als aardgas.
 • Het verbruik van elke bedrijf wordt met aparte meters geregistreerd. De verschillende bewoners betalen dus alleen voor hun effectief verbruik, zonder voorafbetaling. Via een systeem met gespreide betaling, maandelijkse automatische incasso (SEPA) en jaarlijkse eindafrekening, werkt dit dus net zoals bij aardgas.

Waarom kiezen voor Antargaz?

 • Antargaz beschikt over een ruime ervaring in de installatie van propaangasnetwerken. Onze experts begeleiden u bij elke stap en adviseren u in het vinden van de beste oplossing in functie van uw doelstellingen.Metered2_0.jpg
 • Antargaz neemt, indien gewenst, de installatiewerken van het netwerk op zich en assisteert u bij het aanvragen van de nodige vergunningen. We helpen u ook wat de administratieve verwerking van de installatie betreft.
 • Indien gewenst krijgt elke verbruiker een eigen factuur van Antargaz. Als eigenaar hoeft u de kosten dus niet op te splitsen en door te rekenen.
 • Indien de bedrijven in de toekomst toch aangesloten kunnen worden op het aardgasnetwerk dan is de omschakeling van uw propaanketel of installatie naar een aardgasaansluiting verrassend eenvoudig indien u voor de juiste ketel en/of installatie kiest.

De voordelen

 • De beschikbaarheid van propaangas bij u op locatie, met slechts één enkele gasmeter.

  Metererd1.jpg

 • U dient geen individuele tank voor propaangas te plaatsen.
 • Een automatische bevoorrading dankzij het "telemetriesysteem" is mogelijk. Met dit systeem leest Antargaz regelmatig de propaanvoorraad in uw tank af via het mobiele telefoonnetwerk en vult de tank bij wanneer nodig. Altijd warmte, gemak dient de mens.
 • De ideale oplossing om toch te kunnen genieten van de voordelen van gas zonder aansluiting op het aardgasnetwerk. Een propaangasnetwerk is even schoon, betrouwbaar en comfortabel als het aardgasnetwerk.
 • U beperkt de installatiekosten dankzij één gemeenschappelijke gastank.
 • Dankzij de lage uitstoot van CO2 en NOx bij verbranding, is gas een waardevol, groen alternatief. Aangezien er geen residu achterblijft, resulteert dit in een lange levensduur van de aangesloten toestellen en lage onderhoudskosten.

Veiligheid

Een propaangasnetwerk geplaatst door Antargaz voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.
Dat is wat Antargaz u verzekert: veiligheid en dit dankzij onze ruime ervaring in de installatie van propaangasnetwerken.

Wenst u meer informatie? Neem contact op met één van onze energieadviseurs. Zij helpen u graag verder!