Je kent Antargaz nog niet?

Antargaz, dé gasexpert

Door heel Nederland levert Antargaz al meer dan 50 jaar propaangas in tanks en flessen.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, agrarische sector, landbouw, horeca, bouw, wegenbouw, etc. ) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen in de vorm van propaan, butaan of mengsels van deze gassen.

Antargaz beschikt in Nederland over eigen tankwagens, klantenservice, planning, technische dienst en serviceteam. Dus een perfecte klantgerichte service is gegarandeerd!

Antargaz is onderdeel van de beursgenoteerde Amerikaanse UGI Corporation. Opgericht in 1882, vandaag een wereldwijde specialist in gas en elektriciteit. Antargaz levert naar volle tevredenheid in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk meer dan 650.000 ton gas per jaar aan meer dan 3.250.000 klanten. Hun trouw is het bewijs van onze kwaliteit, zorg en service!

UGI is in Europa sterk vertegenwoordigd met naast Antargaz (Benelux en Frankrijk) ook de merken AmeriGas (Polen), Avantigas (Groot-Brittanië), Finagaz (Frankrijk), Flaga (Hongarije, Oostenrijk, Roemenië, Slowakije, Tsjechië en Zwitserland, Kosan Gas (Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden) en Univergas Italia (Italië).

UGI.jpg

Sinds 1 september 2017 behoren ook de Nederlandse bedrijven DVEP Energie en QWINT Energie bij de UGI Groep en zijn daarmee binnen Nederland zusterbedrijven geworden van Antargaz Nederland!

dvep.png  Qwint.png

Wat heeft Antargaz te bieden?

Antargaz zorgt voor gas, waar je dat wenst.

Voor bedrijven:

  • Propaangas in een tank, altijd een geschikte gasoplossing voor alle bedrijfstoepassingen, boven of onder de grond.
  • Propaangas in flessen, voor alle mobiele bedrijfsmatige gastoepassingen een geschikte propaanfles voorhanden.

Voor particulieren: