Take5

Take5-NLfront.jpg​Maak kennis met onze nieuwste lichtgewicht gasfles, de Take5!

De Take5, dat is 5 kg propaan in de vertrouwde moderne lichtgewicht gasfles, maar dan zonder keurjaren*. Ideaal voor o.a. de gasbarbecue, buitendouche, boot, caravan, camper of onkruidbrander. Thuis en onderweg.

* Eenmalige waarborg met de bekende Antargaz waarborgkaart, nadien onbeperkt omruilbaar en volledig terugbetaald bij retour van de Take5 met de bijbehorende waarborgkaart, zie onze waarborgregeling.

De adviesverkoopprijs kun je hier terugvinden!

Interesse:

Vind een Antargaz dealer in je buurt.

Download hier de Take5 informatiebrochure.

.USER ICONS Take5_0.JPG.

Handig formaat

De Take5 is ca. 46 cm hoog en heeft een diameter van ca. 23 cm. Kortom, het vertrouwde, beproefde en succesvolle kleine formaat waarmee de Take5 gasfles zo goed als in elke flessenkast past.

Antargaz-Take5-025_0_0.jpgVertrouwde fleskraan

De Take5 maakt gebruik van de bekende fleskraan met DIN buitendraad-aansluiting. Mocht je nog geen bijbehorende drukregelaar van dit type in huis hebben, zal je Antargaz dealer je met plezier verder helpen.

Onze lichtste gasfles

Een gevulde Take5 weegt in totaal ca. 11 kg en bevat 5 kg propaan. Kortom het optimum tussen klein formaat, sterkte, veiligheid en gasvoorraad. Een bewezen en vertrouwd concept.

Take5 geeft vertrouwde kwaliteit en duidelijkheid

Take5_LW.jpg

Elke Take5 is een speciaal voor Antargaz gefabriceerde splinternieuwe 5kg propaanfles, met onder de chique donkergrijze topcoating een extra roestwerende pure zinklaag!

Ook betaal je geen keurjaren, afschrijving of administratiekosten. Geen onaangename verrassingen of garantie tot aan de deur. Dankzij het vermelde waardevaste waarborgbedrag weet je, in tegenstelling tot flessen zonder vermeld bedrag, exact wat je terug zult ontvangen bij het inleveren van de Take5 bij Antargaz. Ook is er minder kans op diefstal, omdat men de waarborg van de Take5 zonder bijbehorende waarborgkaart niet kan innen, wat bij flessen zonder een dergelijk systeem wel het geval is. Kortom goed geregeld!

Alleen Antargaz mag deze Take5 vullen, dus kwaliteit en veiligheid in goede en vertrouwde handen!

Altijd een dealer in de buurt

Ons netwerk van dealers voor de Take5 wordt elke dag uitgebreid. We zijn hard onderweg naar meer dan 1.000 Take5 verkooppunten in de hele Benelux waar je een Take5 kunt aanschaffen, omruilen of inleveren. Handig wanneer je onderweg bent.

Vind een dealer vlakbij