Verycook - Plancha Grill

Mogen wij aan je voorstellen: de Plancha Grill op propaangas!

De Plancha Grill op Propaangas

De Plancha Grill is een professionele out-door grillplaat, die werkt op propaangas. Deze Grill heeft een enorm gebruiksgemak, zeker in combinatie met onze Calypso gasfles en is daarnaast eenvoudig te onderhouden. Met de keuze uit 10 kleuren en 3 type grillplaten, biedt de Plancha Grill onwijs veel mogelijkheden. Het grilloppervlak is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd in gewalst staal, geëmailleerd staal en roestvrij staal. De Plancha Grill kun je binnen 3 seconden in gebruik stellen en is na 3 minuten al warm genoeg om te starten met koken. Het koken ‘à la Plancha’ maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk een barbecue ervaring te delen met vrienden en familie.

Plancha.JPG

Eenvoudige en snelle verkrijgbaarheid

De Plancha Grill is online verkrijgbaar op www.verycook.nl. Dankzij een snelle leveringsservice kun je zelf binnenkort genieten van deze professionele en culinaire gasbarbecue ervaring! Je krijgt niet alleen een Plancha Grill bij bestelling, maar Verycook gegarandeerd vanzelfsprekend tevens de beste service en kwaliteitsproducten, met een garantie van 5 jaar. De receptencorner van Verycook zal je bovendien blijven uitdagen om de Grill weer aan te zetten en door haar continue innovatie en producten kun je de Plancha Grill altijd up-to-date houden.

Verycook

Verycook is een jong en innovatief Frans bedrijf, opgericht in 2011 door Alexandre Carre. De jonge ondernemer kwam in aanraking met een ‘Plancha’ in Spanje en wilde de eenvoud en de smaak van het koken ‘à la Plancha’ terugvinden in Frankrijk. Hij richtte het bedrijf Verycook op en startte met het design, de productie en verkoop van een vernieuwde, innovatieve, kleurrijke en gebruiksvriendelijke Plancha Grill. Na haar succes in Frankrijk, Duitsland, Engeland en Zwitserland, is nu ook sinds maart 2014 haar webshop online voor Nederland! Wij Antargaz mogen met trots deze culinaire barbecue ervaring, op propaangas, delen!

Vanzelfsprekend adviseert Verycook voor haar Plancha Grill de Calypso propaangasfles van Antargaz. Verycook is ervan overtuigd dat de makkelijke Calypso naadloos aansluit op de eenvoud van de à la Plancha’ filosofie.

Verycook en Antargaz wensen je veel barbecueplezier.

Voor meer informatie ga je naar: www.verycook.nl