Antargaz in het nieuws

Volg hier het nieuws uit de energiesector, bekijk hier onze filmpjes over het gebruik van onze producten.

Nieuws uit de energiesector

Welkom DVEP Energie en QWINT Energie!

Sinds 1 september 2017 behoren ook de Nederlandse bedrijven DVEP Energie en QWINT Energie bij de UGI Groep en zijn daarmee binnen Nederland zusterbedrijven geworden van Antargaz Nederland!

dvep.pngQwint.png

Welkom Italië!

Op 5 oktober 2017 heeft de UGI Groep bekendgemaakt dat Totalgaz Italia S.r.l. (Totalgaz Italia), het LPG distributiebedrijf TotalErg SpA, een joint venture tussen Total SA en Erg SpA Totalgaz Italia is overgenomen. Totalgaz Italia levert aan ongeveer 65.000 klanten in de noordelijke regio van Italië. John Walsh, president en CEO van UGI Corporation: "We zijn verheugd onze internationale footprint uit te breiden met deze belangrijke aanvulling op ons Europees netwerk. Italië heeft een van de weinige grote Europese markten vertegenwoordigd waar we geen aanwezigheid hebben gehad en grenst aan onze bestaande servicegebieden in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Wij verwachten dat deze overname zal dienen als platform voor verdere uitbreiding in de regio. Samen met de overname van het Nederlandse DVEP Energie die we vorige maand aangekondigd hebben, vertegenwoordigt deze transactie nog een voorbeeld van hoe UGI steeds kansen zoekt om zijn bedrijf uit te breiden en groeit op zeer aantrekkelijke markten."
Totalgaz Italia heeft zijn hoofdkantoor in Rome en wordt geïntegreerd in de activiteiten van Europe Oost binnen UGI International.

Accijnsverhoging

Lees hier alles over de accijnsverhoging op propaan per 1 januari 2018.

Onze filmpjes

Gastanks

De installatie van een ondergrondse en bovengrondse gastank van Antargaz

Gas in flessen

De Calypso gasfles met Ron Blaauw en Peter De Clercq

Hoe sluit ik de Calypso gasfles aan?

Hoe sluit ik een metalen gasfles met buitendraad aan?

Hoe sluit ik een metalen gasfles met binnendraad aan?