De mooiste momenten beginnen rond een goede fles! Ontdek de Cocoon

H012-04-0001_07.02.2017_ 4_250x250.pngDe Cocoon van Antargaz, want mooie momenten beginnen rond een goede fles!

Uw ideale compacte gasfles voor een zomerse barbecue, een buitenkeuken of andere openluchtactiviteiten. In de tuin, op uw balkon of onderweg.

Onze nieuwste propaangasfles met een inhoud van 5 kg is van klein formaat (ca. 35,5 cm x 30,2 cm x 30,2 cm H x B x B) en laag gewicht, zodat hij bijna overal inzetbaar is. 

Zijn design staat bijvoorbeeld ook niet mis bij een mooie gasbarbecue. Hieronder nog een paar van zijn voordelen:

 

   


Schoon en zuiver:

Propaan geeft een schone verbranding, het is een gas dat bij verbranding zeer weinig roet en stof produceert. Hierdoor zullen uw toestellen dus langer en efficiënter werken.

Of u er dus mee wilt koken of verwarmen, de Cocoon is uw ideale en mobiele energiebron!

Antargaz-Cocoon-Eco.PNG

H012-04-0001_07.02.2017_ 8_250x250.png

Licht, vriendelijk en geen roest:
De Cocoon is een sterke, slijtvaste en corrosiebestendige fles. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van een slimme dunwandige stalen fles die verpakt is in hoogwaardige kunststoffen. Niet alleen is er hierdoor geen kans op roestafzetting, het is ook nog eens mooi, uiterst licht en compact!

En dankzij de afgeronde vormen en twee slimme handvaten aan de bovenkant is hij gebruiksvriendelijk, makkelijk te dragen en eenvoudig op te bergen.

Een eenvoudige en veilige koppeling:
Dankzij de snelkoppeling sluit u de Cocoon zonder gereedschap aan op uw gastoestel. Ook sluit deze snelkoppeling automatisch indien de fles ontkoppeld wordt.

Een innovatieve technologie die gegarandeerd en
probleemloos werkt met de veiligheid van Antargaz.
Een energiebron die uw vertrouwen zonder twijfel waard is!

Antargaz-clip-on_200x133.jpg
Antargaz-Cocoon-Waarborg-300x217.jpg

De waarborgkaart van uw Cocoon: 100% zekerheid en gemak!
Bij de aankoop van uw eerste Cocoon, betaalt u ook een waarborgsom. Hiervoor ontvangt u een Antargaz waarborgkaart. Als u een volgende vulling koopt, betaalt u enkel de prijs van de vulling en heeft u uw waarborgkaart niet nodig.

Wanneer u uw lege Cocoon in goede staat terug inlevert samen met uw waarborgkaart krijgt u de waarborgsom terug betaald. Handig, want wegnemen van uw Cocoon heeft dan geen zin. Een ander kan hem tenslotte niet inleveren en uw waarborgsom incasseren.

Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken om keurjaren of andere verplichtingen, Antargaz zorgt ervoor dat u bij elke aankoop een volledig gecontroleerde Cocoon ontvangt.

Naar de webshop

​Download de Cocoon brochure