Calypso - 8 kg propaangas

Weg met de oude lichtgewicht gasfles!

Kies voor Calypso, de nieuwe generatie lichtgewicht gasfles met een aantrekkelijke adviesverkoopprijs !

Ideaal thuis voor uw barbecue, terrasverwarmer, buitendouche, onkruidbrander of wanneer u rondreist of kampeert.

 

Bestel de Calypso fles online!

Kies voor gemak en laat de Calypso thuis afleveren

Een gasfles kopen bij een dealer?

Vind een Antargaz dealer in de buurt

De Calypso blijft eigendom van Antargaz en wordt tegen een waarborgbedrag uitgegeven. Dit waarborgbedrag krijgt u volledig terug indien wij de Calypso van u retour krijgen. Zie onze waarborgregeling voor het Calypso waarborgbedrag met alle bijbehorende voordelen.

 

Lekker koken met Calypso: Ontdek onze heerlijke recepten

De aansluiting van de Calypso: zo eenvoudig!

Download hier uw Calypso Informatiebrochure

Verrassend licht gewicht

Een gevulde Calypso weegt in totaal slechts 13kg en bevat 8kg propaan. U hoeft dus niet langer te zeulen met zware flessen. Met de handgrepen aan de onder- èn bovenkant tilt iedereen de Calypso gasfles zonder probleem.

top

Altijd een dealer in de buurt

Op meer dan 1.000 verkooppunten in de hele Benelux kunt u een lege Calypso inwisselen. Handig wanneer u onderweg bent. Vind een Antargaz-dealer in uw buurt!

top

Met één blik zicht op de voorraad

Het gaspeil in de fles kunt u makkelijk aflezen. Zo wordt u nooit verrast door een tekort.

top

Handig formaat

De Calypso is 50,5 cm hoog en heeft een diameter van 30,6 cm. De Calypso gasfles past dus bijna in elke flessenkast.

top

Makkelijke snelkoppeling

U kunt de drukregelaar makkelijk aansluiten dankzij een handig kliksysteem (snelkoppeling). Na verwijderen sluit de snelkoppeling zich automatisch weer!

Met dit systeem sluit u de fles gemakkelijk aan, zonder gebruik te moeten maken van gereedschap. Bovendien zijn er geen risico’s meer op ongelukken, dankzij de dubbele inwendige automatische afsluiter. Veiligheid gegarandeerd met kinderen in de buurt! Bijpassende drukregelaars of een adapters* zijn steeds verkrijgbaar zodat uw fles gebruikt kan worden voor elk gewenste toepassing gedurende de dag!

*Een adapter is geen drukregelaar maar een verloopstuk naar de gangbare 21.7 buitendraad. Hierdoor bent u in de gelegenheid om uw eigen afgestemde drukregelaar aan te sluiten op deze adapter en daarmee toch te genieten van het makkelijke snelkoppelingssysteem.

top

Veilig

Een stevige verpakking beschermt het gasreservoir tegen schokken. Vocht of water kunnen het reservoir ook niet aantasten: de bodem van de gasfles laat water en lucht door.

Dankzij het innovatieve kliksysteem middels de snelkoppeling kan de gastoevoer alleen worden geopend als de drukregelaar is aangesloten. Gebruikt u de Calypso in uw caravan of op uw boot, of heeft u een speciale drukregelaar nodig, dan kan u ook makkelijk een adapter* aansluiten met hetzelfde kliksysteem.

* Een adapter is geen drukregelaar maar een verloopstuk naar 21.7 buitendraad.

top

Een duurzame keuze

Wanneer propaan verbrandt, komen er weinig schadelijke stoffen vrij. Dat is niet alleen beter voor het milieu: zonder roet gaat uw toestel ook langer mee. Tevens komt er in tegenstelling tot het verbranden van hout en/of kolen minder fijnstof vrij. Dus beter voor uw gezondheid.

Een kunststof gasfles is bovendien minder belastend voor het milieu dan een traditionele, stalen propaanfles. Door het lagere gewicht bespaart u energie bij transport. Bovendien is kunststof een duurzaam materiaal, waardoor een gasfles vaker wordt hergebruikt.

top